Escoles i instituts

Tallers per a escoles i instituts

Aquesta és una proposta de tallers i cursos per a infants a partir de 4t de primària, joves fins a 2n de batxillerat i professorat.

Cicle mitjà, superior, secundària i batxillerat:

Un taller per a treballar els conflictes i les resistències de forma vivencial, potenciant l’empatia, el sentit de vincle i pertinença, l’escolta, la capacitat de negociació i l’assertivitat.

Sovint els nois i noies tenen interessos i preocupacions que no s’atreveixen a verbalitzar amb els adults per por, vergonya o qualsevol creença. Aquest és un espai per treballar aquests temes des d’una perspectiva teatral.

Aquest és un taller per entrar en contacte amb les emocions des d’una dimensió vivencial. A través de jocs, dinàmiques i personatges que ens permetin experimentar tots els colors de l’espectre emocional des d’una perspectiva diferent a la que ho fem habitualment.

La improvisació és un joc que ens proporciona eines tant per actuar damunt d’un escenari com per a la vida quotidiana. Ens prepara per cometre errors i aprendre a aprofitar-los. Ens allibera de la necessitat de control fent-nos més flexibles i lliures. 

 

Des d’aquesta òptica, treballarem amb escenes creades de forma instantània, sense guió ni preparació. Construirem de forma col·lectiva reforçant les idees de vincle i posant èmfasi en la importància del treball col·lectiu i de la gestió emocional sempre a través del joc.

Laboratori que ens permet introduir-nos en el llenguatge teatral i crear una peça des de zero, partint dels interessos i necessitats del grup per expressar les seves idees, imaginari i reivindicacions amb una obra artística.

Professorat:

Un taller que ofereix eines als mestres i professors per a que puguin treballar els conflictes que sorgeixin a l’aula des d’una perspectiva vivencial a través de les eines teatrals.

Un workshop per a que els mestres i professors adquireixin eines teatrals i les puguin aplicar a classe amb els seus respectius alumnes.

Una sèrie de tallers pensats per estimular la cohesió de grup. Es treballaran les habilitats socials personals i les habilitats interpersonals posant èmfasi en la relació amb l’altre per tal de millorar la comunicació, l’empatia i l’escolta i afavorir, així, les relacions dins l’equip.

Descarrega't els nostres dossiers

No trobes el que busques? Escriu-nos

Tens una pregunta? Estem aquí per ajudar-te. Et repondrem el més aviat possible.

©EL LABORartORI 2022 | Diseño: Artfy®

caCatalà