Sobre nosaltres

Qui som?

Marta Fusalba

Actriu, formadora i directora del LABORartORI

Nascuda a Martorell l’any 1985. Graduada en fotografia (IEFC) i en disseny gràfic (EINA – UAB). Compta amb més de 10 anys d’experiència en el sector de la consultoria d’experiència d’usuari i service design. Estudia interpretació a l’escola “El Timbal”, el Màster “El Teatro como Oportunidad” (Institut Gestalt), els nivells 1 i 2 de Teatre i Consciència (Espai Philae) amb Anna Sabaté. Formada, també, amb altres professionals del sector com Nelson Valente, Rodrigo García Olza i Javier Galitó-Cava.

Com a actriu, ha participat en nombrosos muntatges teatrals com “Besos” i “Criatures”. Durant 5 anys ha format part de la companyia Nòmades – Teatre Crític de Gràcia, on ha seguit desenvolupant el seu entrenament actoral realitzant obres de text, muntatges de creació pròpia i shows d’improvisació. Ha participat en produccions de Microteatre a CHic&Basic Barcelona i a la creació i interpretació de “El Tercer Rostro”, dirigida per Rodrigo García Olza.

Com a formadora, ha facilitat sessions de desenvolupament de soft skills basades en tècniques teatrals, d’improvisació i de consciència corporal a l’escola UXER, a empreses de l’àmbit de la salut, al sectoreducatiu i també per a l’administració pública. Des del 2019 és facilitadora del programa “KOA, teatro con jóvenes”, on imparteix classes de teatre i gestió emocional a joves de centres oberts (projecte impulsat per El teatro como Oportunidad i la fundació Nous Cims).

Al 2021 crea el LABORartORI, un espai de teatre i creixement que neix amb força, il·lusió i amb el convenciment que l’art és una de les eines més potents de transfromació personal i social.

Col·laboradors

Àlex Virgili

Graduat en el programa de interpretació de Tècnica Meisner de Javier Galitó-Cava. Màster de teatre al programa “El Teatro como Oportunidad” de l’Institut Gestalt de Barcelona. Ha participat en peces de microteatre a Chic&Basic Barcelona així com en nombrosos curtmetratges com “La Azotea”, llargmetratges “Las voces rotas”, sèries de televisió com “La casa de papel” i spots publicitaris. Recentment, ha escrit i interpretat “Les rates també beuen whisky”.

Facilita tallers de teatre i gestió emocional al programa “KOA, teatro para jóvenes” on imparteix tallers vivencials en centres oberts de Barcelona (Projecte impulsat per El Teatro como Oportunidad i la Fundació Nous Cims).

Paula Fernandes

Ballarina i actriu formada al Laboratorio Escuela de Expressió Corporal Dramàtic sota la direcció de Jessica Walker. Treballa com a actriu i contacontes en diverses companyies de teatre educatiu. Actualment ha creat la seva pròpia companyia “Pickle Plum”. Ha participat en muntatges teatrals com “El Espectáculo”, “Si pero no lo Soy” y “Figura de rojo en interior gris”.

Formada en Teràpies Creatives i Artístiques (IESP) i en el Màster “El Teatro como Oportunidad” (Institut Gestalt), compagina la feina d’actriu amb la de facilitadora de tallers de teatre i gestió emocional al programa “KOA, teatro para jóvenes” on imparteix tallers vivencials en centres oberts de Barcelona (Projecte impulsat per El Teatro como Oportunidad i la Fundació Nous Cims)

Marco Sanfilippo

És graduat en Interpretació a La Bobina i en Llengua i Literatura Catalanes a la UOC. A més a més, s’ha format en cant (Eòlia), improvisació (Escuela Jamming), interpretació davant de la càmera (Estudi Karloff), dansa contemporània (Àrea) i altres tècniques d’entrenament actoral (amb Fernando Piernas i Omar Galvan, entre d’altres). Forma part de la companyia Nòmades, Teatre crític de Gràcia. Ha participat en obres  com ara “Ombres” o “Aletheia”, i ha realitzat teatre per a infants de les companyies La Maquineta (en anglès) i Magatzem d’ars. Ha protagonitzat diversos curtmetratges. En l’àmbit dramatúrgic, va quedar segon al premi Lletres Joves 2019 del districte Horta-Guinardó amb l’obra “Marc” i el 2022 ha estrenat el monòleg “Fill de puta” al Festival Píndoles, interpretat per ell mateix.

Anna Fusalba

Diplomada en fisioteràpia a la Universitat Gimberat. Té una extensa formació en l’àmbit de la fisioteràpia al llarg de més de 20 anys.  Post graduada en fisioteràpia del sòl pelvià,  especialista en uroginecologia, fisiosexologia i obstetrícia. Formada en mindfulnness i gimnàstica conscient. Acompanya dones al llarg de tot el procés d’embaràs i postpart. Tracta dones amb diferents problemes de caire uroginecològic i dolor perineal i vaginal. Ofereix propostes en format de tallers vivencials de caire teórico-pràctic per a descobrir  el sòl pelvià i donar eines d’autoconeixement i descobriment de la sexualitat femenina per tal d’ajudar a les participants a alliberar-se i acompanyar-les a iniciar el camí de la seva pròpia revolució.

Nòmades Teatre Crític

Nòmades Teatre Crític de Gràcia va néixer al 2014 i des d’aleshores han anat creixent i canviant el seu estil, sempre basat en la improvisació per crear espectacles a mida o versionar-ne d’altres. Busquen la provocació i la reflexió en els seus espectacles i fusionen estils i gèneres. Destaquen les versions de “1984” de George Orwell o la trilogia “Contra l’amor, el progrés i la democràcia” d’Esteve Soler. Entre les obres de creació pròpia trobem “Ombres” o “Aletheia”. S’entrenen setmanalment i compten amb masterclass d’altres professionals com Bea Castelló, Ireneu Tranis, i Clara Manyós entre d’altres. Per Nòmades, el teatre és una eina de canvi i reacció a la nostra societat.

Solo Consultores

Fa més de 20 anys que acompanyen a les organitzacions amb projectes de consultoria i desenvolupament.

Escolten les persones, llegeixen les organitzacions, posen en pràctica solucions adaptades i personalitzades i construeixen un vincle de confiança amb els seus clients.

Tenen les eines per acompanyar-te en qualsevol escenari en el que et trobis utilitzant com a marc el Model de Valor Total.

JA HAN CONFIAT EN NOSALTRES

Vols més informació? Escriu-nos

Tens una pregunta? Estem aquí per ajudar-te. Et repondrem el més aviat possible.

©Fotos Manu Saez | Grisphoto

©EL LABORartORI 2022 | Diseño: Artfy®

caCatalà