Àmbit laboral i grups

Tallers per a empreses, grups i associacions

Aquests programes estan pensats per a equips d’àmbits laborals, grups i associacions. Els hem preparat per treballar tant les relacions personals dins l’equip com l’entrenament de les habilitats personals tan necessàries avui en dia.

Estem oberts a les teves propostes. Estarem encantats de crear un programa a mida que s’ajusti a la teva demanda.

Una sèrie de tallers pensats per estimular la cohesió de grup. Es treballaran les habilitats socials personals i les habilitats interpersonals posant èmfasi en la relació amb l’altre per tal de millorar la comunicació, l’empatia i l’escolta i afavorir, així, les relacions dins l’equip.

Aquest és un programa dividit en tres mòduls en el qual es facilitaran eines per millorar la resolució de conflictes mitjançant dinàmiques de grup basades en metodologies teatrals. Es tracta d’un workshop per entendre el nostre funcionament davant del conflicte: com reaccionem i quins rols prenem i per entrenar les habilitats que ens ajudaran a enfrontar els conflictes d’una forma més funcional.

Un taller adaptable a les necessitats del grup en el que es planteja l’entrenament de diferents habilitats que són de gran importància tant a l’àmbit laboral i com al vital. Es poden treballar característiques com la comunicació, l’escolta, el lideratge, l’assertivitat, etc.

Amenitzem les teves vetllades i esdeveniments:

Al LABORartORI comptem amb un grup d’actors i actrius per acompanyar-te en els teus esdeveniments i vetllades. Realitzem presestancions, shows d’improvisació i tot allò que necessitis per tal de fer els teus actes únics.

Posem al teu servei el nostre grup d’improvisadors i improvisadores per crear un espectacle totalment únic i genuí amb exercicis i jocs. Diversió assegurada!

Posem al teu servei els nostres actors i actrius per tal de presentar o conduir el teu acte o esdeveniment d’una forma amena i al teu gust.

Tu ens dius la temàtica i nosaltres creem petites escenes seguint les teves demandes i t’acompanyem en el teu acte per fer-lo més amè i entretingut.

Descarrega't els nostres dossiers

No trobes el que busques? Escriu-nos

Tens una pregunta? Estem aquí per ajudar-te. Et repondrem el més aviat possible.

©Fotos Manu Saez 

©EL LABORartORI 2022 | Diseño: Artfy®

caCatalà