Grups de dones

Tallers i cursos per a dones

En aquest espai et presentem propostes pensades per a les dones. La seva finalitat és la de treballar l’autoconeixement, l’acceptació i l’empoderament de les participants amb l’art com a vehicle.

L’objectiu d’aquest taller és entrar en contacte amb l’univers teatral de la mà de la improvisació. A través de jocs i dinàmiques teatrals comprendrem el llenguatge, les normes i les bases del joc teatral improvisat. Construirem escenes sense guió per tal de despertar la creativitat, la imaginació i divertir-nos.

En aquest espai la proposta és crear una peça teatral des de zero. Partirem dels interessos i necessitats del grup i, mitjançant, el joc de la improvisació donarem forma a les seves idees i reivindicacions creant una obra artística que es presentarà davant d’un públic.

Aquest és un curs destinat a dones majors de 18 anys. Té com a objectius el treball de la identitat personal lligada als arquetips i mites de la feminitat i el seu reconeixement, la identificació i validació dels cicles emocionals, el treball sobre el rol femení al llarg de la història honorant, així, les nostres predecessores.

Treballarem amb diferents eines teatrals que compaginarem amb altres disciplines artístiques i del camp de la salut i del benestar personal per tal d’empoderar-nos i validar-nos com a dones a nivell personal i a nivell col·lectiu.

Aquest és un programa de 18 hores en el qual, mitjançant la connexió amb els 5 sentits, descobrirem altres maneres de viure i d’estar en el present. Prenent consciència dels estímuls que rebem aprendrem a connectar amb l’aquí i l’ara i aquests seran la porta a la creació d’escenes, personatges i situacions. Veurem que fins i tot l’estímul més bàsic i quotidià pot ser un gran disparador de la creativitat. Una proposta per comprendre la importància de connectar i centrar-nos en l’aquí i l’ara.

Aquesta proposta té per objectiu descobrir tots els personatges que portem dins d’una forma lúdica i desenfadada. Explorarem la vida posant-nos les màscares d’aquells personatges que ens acompanyen a diari i, fins i tot, d’aquells que creiem que no som. Amb la voluntat d’integrar-los i acceptar-los com a part nostra, explorarem aquest imaginari de personatges i arquetips i ens deixarem emportar per les seves històries, caràcters i necessitats, comprenent els seus impulsos i raons.

Revoluciona’t és un taller en col·laboració amb l’Anna Fusalba, fiosoterapeuta especialista en sòl pelvià i fisiosexòloga. Es tracta d’una proposta que incentiva les dones a indagar en el seu autoconeixement (físic, intel·lectual i emocional). En aquest espai treballem el coneixement del propi cos i l’exploració de la imaginació i el potencial creatiu de cadascuna de les participants mitjançant la consciència corporal i el teatre. Una invitació a conèixer-te i reconèixer-te perquè puguis iniciar la teva pròpia revolució, desbloquejant-te física i emocionalment.

Els olis essencials

Els olis van arribar a la meva vida l’any 2021, es van presentar en forma de kit d’inici i amb una tribu darrera que m’ha anat acompanyant durant aquest temps per descobrir com utilitzar-los.

L’aromateràpia forma part del meu dia a dia, és un espai per a mi, per connectar amb el que necessito i equilibrar-me física i emocionalment. 

També és part fonamental de la meva feina: ja sigui incloent-ho als tallers i formacions o bé acompanyant individualment a persones que es vulguin iniciar en aquest meravellós camí d’autoconeixement que ofereix tantes possibilitats: des de la creació de perfums, cremes i serums fins a treballs més profunds utilitzant l’olfacte com a vehicle de connexió amb el nostre cervell.

L’olfacte és l’únic sentit que té la porta oberta de forma directa al cervell, a través del bulb olfactiu, les partícules que inhalem es posen en contacte amb l’hipocamp (centre de la nostra memòria) i l’amígdala (l’encarregada de les nostres emocions). Aquesta sinèrgia fa que els recorreguts neuronals s’esdevinguin d’una determinada manera i que experimentem físicament i mentalment certes emocions i treballem la neuroplasticitat cerebral.

Què t'ofereixo?

Tallers per descobrir els olis essencials i les seves propietats. Podem fer allò que t’imaginis: des de crear un perfum emocional, parlar sobre les propietats de les plantes i com poden ajudar al nostre equilibri o bé fer un taller més especial barrejant els olis essencials amb altres disciplines com la respiració o la meditació.

De forma periòdica organitzo tallers presencials o online per compartir la meva experiència i explicar com l’aromateràpia ha canviat el meu estil de vida i la forma de relacionar-me amb mi mateixa. També és un espai on tu puguis olorar de primera ma els olis i on puguis crear, potser, el teu primer perfum emocional.

Si vols estar informada d’aquests tallers omple el formulari, envia’m un mail o un whatsapp i subscriu-te a la meva newsletter.

Et dono la ma i t’acompanyo a descobrir i integrar els olis a la teva vida perquè els hi treguis el màxim partit, els descobreixis a l’hora que et vas coneixent més a tu mateixa i vas descobrint el potencial que tenen i com et poden acompanyar en el teu camí de creixement.

Aquest acompanyament és totalment gratuït a l’iniciar-te amb mi.

Descarrega't els nostres dossiers

No trobes el que busques? Escriu-nos

Tens una pregunta? Estem aquí per ajudar-te. Et repondrem el més aviat possible.

©EL LABORartORI 2022 | Diseño: Artfy®

caCatalà